Bülent
Admin
Rep: 2314
Sado
|
 |
« : 01 Şubat 2010, 11:03:08 » |
|
Sıra geldi güccük ayın seçimine..! Buyrun efendim. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2010, 22:01:37 Gönderen: Bülent »
|
|
|
|
|
a_s_i
Global Moderator
Rep: 1853
aCıYa GüLMeK
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2010, 12:02:59 » |
|
Güccük demeyin alınır.. 
|
|
|
|
|
|
hayatın bütün olumsuzluklarına inat herşeye tebessüm
|
|
|
Bülent
Admin
Sado
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2010, 13:42:59 » |
|
Sıra geldi Şubat'a..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRaL
Moderatör
Rep: 1513
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2010, 14:25:34 » |
|
Bu ay için birden fazla adayım var ne olacak şimdi..? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuTFaK CaDıSı
Global Moderator
Rep: 1096
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2010, 23:06:04 » |
|
kimse yazmamış üye adı 
|
|
|
|
|
|
En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler, ne de yıldızlar geceleri ışıldayan... En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan...
Can YÜCEL
|
|
|
CARLEONE
Aktif Üye

Rep: 289
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2010, 23:54:18 » |
|
benim favorim misafir üye 
|
|
|
|
|
|
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin Yorulmuşsundur Nasıl etsemde yıkasam ayacıklarını Ne gül suyum ne gümüş leğenim var Susamışsındır Buzlu şerbetim yokki ikram edeyim Acıkmışsındır Beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam Memleket gibi yoksuldur odam Hoş geldin kadınım benim hoşgeldin Ayağını bastın odama Kırk yıllık beton çayır çimen şimdi Güldün.. Güller açtı penceremin demirlerinde Ağladın.. Avuçlarıma döküldü inciler Gönlüm gibi zengin Hürriyet gibi aydınlık doldu odam Hoş geldin KADINIM.
Nazım Hikmet
|
|
|
MuTFaK CaDıSı
Global Moderator
Rep: 1096
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2010, 00:18:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler, ne de yıldızlar geceleri ışıldayan... En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan...
Can YÜCEL
|
|
|
Leyl-i Lal
Global Moderator
Rep: 640
™®Her Hakkım Saklıdıя®™ │█║║█║║█║│█║│█║█- │█ ²¹°¹³
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2010, 00:26:29 » |
|
Ciddi konular altında geyık yapmayın döverım 
|
|
|
|
|
|
AKLIMI ALMAYA AKLIN YETMEZ BENLE UĞRAŞMAYA SABRIN YETMEZ BEN KENDİMDEN ÖYLE EMİNİM Kİ ALAYI GELSE FARK ETMEZ
|
|
|
CARLEONE
Aktif Üye

Rep: 289
|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2010, 00:28:50 » |
|
ben geyik yapmam avlarım...
|
|
|
|
|
|
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin Yorulmuşsundur Nasıl etsemde yıkasam ayacıklarını Ne gül suyum ne gümüş leğenim var Susamışsındır Buzlu şerbetim yokki ikram edeyim Acıkmışsındır Beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam Memleket gibi yoksuldur odam Hoş geldin kadınım benim hoşgeldin Ayağını bastın odama Kırk yıllık beton çayır çimen şimdi Güldün.. Güller açtı penceremin demirlerinde Ağladın.. Avuçlarıma döküldü inciler Gönlüm gibi zengin Hürriyet gibi aydınlık doldu odam Hoş geldin KADINIM.
Nazım Hikmet
|
|
|
Leyl-i Lal
Global Moderator
Rep: 640
™®Her Hakkım Saklıdıя®™ │█║║█║║█║│█║│█║█- │█ ²¹°¹³
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2010, 00:32:48 » |
|
Şubat ayı sonuna kadar üyelerın katılımları ve açtıkları konuları takıp edip öyle değerlendırme yapalım derım ben ay sonu performasına göre tercıhlerı yapalım derım böylece adaletsız bir seçim olmaz bence (bu benım fikirm tabıkı
Birde bir öneri daha AYIN KONUSU seçelım ayın ilk 3 günü içinde açılan konuları takıp edıp yapılan yorumlar ( geyıkler hariç) okunma sayısı (ki ziyaretçi sayısıda baz alınsın)
diyorum fikriniz ?
|
|
|
|
|
|
AKLIMI ALMAYA AKLIN YETMEZ BENLE UĞRAŞMAYA SABRIN YETMEZ BEN KENDİMDEN ÖYLE EMİNİM Kİ ALAYI GELSE FARK ETMEZ
|
|
|
Cyrano
Admin
Rep: 1883
Dünya Bir Gündür
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2010, 00:39:08 » |
|
tamam be bir daha forumda bir şeye yorum falan yaaarsam sussacam sadece gelip gidecem hep geyik diyorlar beni kastediyorlar... DAVOS BENİM İÇİN BİTMİŞTİRRR............. Yok o başkasını repliğiydii SOFO BENİM İÇİN BİTMİŞTİR 
|
|
|
|
|
|
∂ємıѕℓєя нαяαм иє∂ıя вıℓмєz нαууαм…. вєη нαяαм ıℓє нєℓαℓı καяıѕтıямαм…. ∂σ§т ıℓє ıςıℓєη ѕαяαρ “нєℓαℓ∂ıя”…. ρυѕт ıℓє ıςıℓєη §υ вıℓє нαяαм….
|
|
|
Bülent
Admin
Sado
|
 |
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2010, 00:41:02 » |
|
Ayrıca bir ayın konusu başlığı açabiliriz,bence güzel bir fikir Leyl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a_s_i
Global Moderator
Rep: 1853
aCıYa GüLMeK
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2010, 00:47:13 » |
|
tamam be bir daha forumda bir şeye yorum falan yaaarsam sussacam sadece gelip gidecem hep geyik diyorlar beni kastediyorlar... DAVOS BENİM İÇİN BİTMİŞTİRRR............. Yok o başkasını repliğiydii SOFO BENİM İÇİN BİTMİŞTİR  Neden üstüne alındınki ceyrano... belkide benim için yazılmıştır.....hepimiz bazen geyik yapıyoz.... ama sınırı bilerek Leylim mantıklı bir fikir..  hem böylece paylaşılacak daha çok konu olur ve aynı konular üzerinden gidilmemiş olur.
|
|
|
|
|
|
hayatın bütün olumsuzluklarına inat herşeye tebessüm
|
|
|
tülvent
Moderatör
Rep: 956
|
 |
« Yanıtla #14 : 07 Şubat 2010, 01:06:07 » |
|
tamam be bir daha forumda bir şeye yorum falan yaaarsam sussacam sadece gelip gidecem hep geyik diyorlar beni kastediyorlar... DAVOS BENİM İÇİN BİTMİŞTİRRR............. Yok o başkasını repliğiydii SOFO BENİM İÇİN BİTMİŞTİR  Her zaman ciddi olacak değiliz ya... Hele ki; kendimiz, çevremiz ve ülkemiz kaynaklı, bir çok sıkıntı ve gerginliği üzerimizden atmak, bi parça rahatlamak için buluştuğumuz bu güzel, sıcak ve dost ortamında... En güzeli de, sınırlarımızı çok iyi biliyor olmamız. Haa, elbet ciddi konularımız ve sohbetlerimiz ve mesajlarımız da olacak. Hepsinin yeri ve tadı ayrı. 
Ayın konusu başlığı açabiliriz, bence de güzel bir fikir Leyl-i, ama çok uzun bi süre değil mi, sıkmaz mı acaba canım? Vee başka neler yapabiliriz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|