Hayır Nihavend,inan bana çok güzel cevaplamışsın..Yeterli bana..Teşekkür ederim.
Soru 1 - Şu Yeşiller Partisi'nden Cem'in kulağını çekseniz biraz nasıl olur.?
Soru 2 - Terzi olmasaydınız eğer,başka hangi mesleği yapmak isterdiniz.?
Soru 4 - Hangi burçtan olduğunuzu bilmiyorum ama terazi burcuna yakınlık duyuyormusunuz.? Terzi terazi,arada bir a harfi eksik çünki,çok da önemli bir eksik değil gibi geldi bana..Her ne kadar a baş tacı harfimiz olsa da.
Soru 5 - Bir giysiyi diktiniz diyelim..Giydiklerinde eğer beğenmezlerse,içinizden; " Hay allah kahr bela,(çarpı işareti,yıldırım işareti,kuru kafa).." dediğiniz oldu mu?
Soru 6 - Çok sevdiğinizi veya çok sevdiklerinizi özleme sınırınız kaç saat veya kaç gündür.?
Soru 7 - Sevgilim Ela Gözlüm adlı şiire çalışıyormusunuz.?
Soru 3 - Bu soruyu da sizin kendinize sorup,cevaplandırmanızı istiyorum..

)
Teşekkür ederim
[/quote]
Cevap 1-Bence yeterince cekilmistir

En iyisi Allaha havale etmek.
Cevap 2-Terzilik bana cok yakisiyor

Bir cok seye ilgim duyuyorum bana yakisirmi bilmem ama teknoloji yada dekorasyon olabilirdi.
Cevap 4-Burcum koc. Terzi Terazi buna gülümsemeden edemiyecegim

Pes dogrusu

Kisilerin burclarina takilmam benim icin dogru ,icten ve samimi olmalari yeterli
Cevap 5-Genelde beyenilmeme gibi bir durum söz konusu olmaz.

Yapacagim her islemde önceden ikna ederim.Diyelimki oldu iste o zaman icimden
baya bir seyler gecer.

Cevap 6-Iste buna cevap vermem güc.Bazen yanimdayken bile özlerim,ayrilik varsa sonunda.
Cevap 7-Bendevarim bu sizin icin cok özel siir oldugunu biliyorum. Her okudugumda ayni yaslarda ayni seneleri yasamis biri olarak kendimdende birseyler bulmus etkilenmisimdir. Siirinizi okuyabilmeyi tabiki cok isterim ancak öncelikle bu siirinizin bir erkek sesine cok daha yakisir diyorum siz ne dersiniz?
Onun yerine HİÇ KİMSE DEĞİLMİŞ GELEN-NİLÜFER-TİLKİ UYKUSU-SAKLA BENI- ye ne dersiniz.
Cevap 3-Sorulari okudugumda dikkatimi cekmisti ücüncü soruyu atladiginiz bir aciginizi yakaladim diye tam sevinirken yaptiniz yine yapicaginizi

Düsündürücü bir soru insan kendine ne sorar diyede düsündürdünüz beni.
Soruyorum kendinizi elestiriginiz yaniniz.
Kendimde en cok Mücadeleci ruha sahip olmama ragmen neden bir cok seyi oluruna biraktigim.
Sevgili BENDEVARIM
Tekrar tesekkürler.